21/12/2010

gambar.

Dua beradik dalam perjalanan ke universiti dorang untuk menguruskan urusan pendaftaran. Setibanya di sana..



si adik : pakcik, kitorang nak daftar ni. kat mane ye?

pakcik : sila ke bilik hujung sana.(sambil memuncungkan mulut).



seketika kemudian...

si abang : pakcik, kitorang nak bayar yuran ni, boleh bagitahu tak kat mane?

pakcik : sama dengan tempat tadi.



selang beberapa minit.

si adik : pakcik, kitorang nak buat kad pelajar. jauh tak?

pakcik : oo.. boleh buat kat sini, ade gambar tak? sekeping.

si adik : erk! kena ade gambar ke pakcik? kejap..



kemudian si adik menghampiri abangnya..

si adik : weh, mintak gambar sekeping. gambar aku takde. dah habes.

si abang : hah?! nah, hambek la. naseb baek aku ade dua gambar.



Untung kan ade kembar? Time kecemasan boleh buat macam ni. Harharhar.



gambar recycle. HAHA !

Thank you for reading this entry !

50 comments:

IMANSHAH said...

haha

good2..rasa macam nak ada kembar lah..hehe

Rossnie said...

hehehe..bgsnya ade twin..korg mmg best la

Ieda Al-Habsyi said...

hahahahhahahahha! terbaikkkkkk beb! :)

Anisa Hang Tuah said...

saya berazam utk dapatkan anak kembar

me suya said...

hahaha terbaik..
kalau buat lesen ke boleh la sorang wat lesen kete je.. sorang moto je.. hehehe gurau je lh!!

Misshy Innz said...

gile sengal .

lalailusi said...

hahahahahaha..untung ade kembar..;)

man yusoef said...

terbaik ah...hahahah

cik.shabah said...

kembar yang style la ;p

Miss Shizu said...

huu..best giloz ader kembar an..huu

akhirnya aku abes gak bace entry kat blog nh.2 ari tuh aku amek masa nk bace..ngeee..=)

Ciki said...

wa, untung jd kembar.. hoho

Ummu~Ishak said...

kawan ai dulu suh kembar die gi test moto mase nak amik lesen.

*jeles

si suraya said...

haha entry yang ringkas tapi best! syiok jugak ada kembar nih.hehe

nama.aku.lynn said...

hahahha...untung gile kan mcm niii..senangg je mintakkk..

p/s:ttibe rase nak sruh mak ak beranakkan kembar aku..hahah~

cart said...

untung la ... :)

NuR si CiKGu RiBeNa said...

hehe..
memang untung.
tambah2 kalau seiras..

zarifahmr said...

ok. nak anak kembar. ;)

KiN said...

haha.terbaik lah :)

photoshop|using quick collage (clipping mask)

Puteri Iqa Izyan said...

best kan ade kembar?
ni aku rase nak masuk balk dlm perut mak aku then suruh mak aku beranak aku jadi kembar. haha

fine. tak logik.huhu

Kimmy Ai said...

hahaha.. pun boleh~~~ ;DD

Mama Kembar 3 said...

aiseh, kena turunkan petua ni kat my heroes ni hehehe

auny ngehngeh :D said...

hahaha. lawak ah korg nih :p

Halia Kentang @ Annpaan said...

wah, besh nye jd kembo

Yaty said...

cool! :DD

diana said...

ada kembar ke??
akak dulu masa mengandung kat maisara selalu berharap berlaku keajaiban.kot2 keluar kembar.hehhe..
tapi tak dapat pun..dapat sorang je..
tapi sekarang dia sorang rasa macam 20 orang..heheh

manna_salwa said...

macam ni pun ade ke? ih3..

manna_salwa said...

macam ni pun ade ke? ih3..

maiMOONyet said...

kalo ada kembar seiras la erk? kalo tak seiras pula macam mana? ^^ hehehe













* lama kot tk menggila dekat blog ko ni xD

Bella Ayub said...

hahha..

bole gelak.. :)

ieqa said...

hahaa memang UNTUNG laaa jadi kembar~

Bazilah said...

err, saye pun takde gmabar la..pinjam sekeping! :D

sekuk tawa said...

mu wat tektik ni plok ko din..

Fariq said...

pergh,, jeles lak aku rasa sbb takde kembar,, aku slalu je abes stok gmbr,, kalau de kembar cmni bley la mtk sekeping,

BPM: Entri Khas Untuk Cik Ain Zulaikha

mia said...

kahkahakkaa...seyes guling3 wa gelak baca entry ni bro..ehehhee...macam best la pulak ade kembar..

FaraCuna said...

waaaa....sronoknye ada kembar...

:DDDDDDD

Peri PiA said...

salam,he'eh twins

Heidi Shafiq said...

giler la best korg.. haha.. :)

ɐɥs+ɐɟ said...

haha.. teringin nak ada ank kembar la..mesti best kan ;)
baju dpt pkikan yg sama..
owh sweetnye t..
haha, tercomment angan2 sy plak..
btw, saya jumpa blog kamu di blog bro ben.jenguk2 tuan blog. hee^^. klu sudi, undi utk blog comel punye di >> http://bpm-undip2.blogspot.com/

Cikbelog said...

haha seronoknya camtu. tetiba nak kembar skang gakk..hiahaha

miya said...

hahaha. benci gileeeeeeee

Magrib said...

apa rasa ada kembar ya? anda untung.. selalu gadoh x? mesti bnyk cerita best kan? anyway.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Nikah Gantung selesai masalah Seks bebas
Mari lah ROGOL saya!
Kurang ajar punya orang tua!

Eyra. said...

hahah boleh ek gitu? hebatt!

Cik Cici said...

haha comel je buad cenggitu.naseb kembar seiras law x?:p

Papa Mifz said...

muahaha...lawak la....bijak gak korang ni eh...gunakan kelebihan korang yg kembar tuh...best2..hehe

cik ieda said...

haha . klaka2 .
sy pon ade kemba jugak :D
tp xpenah lak wat taktik camtu .
nk try laa . :P

Mama Zara said...

haha...best giler lah ada kembar ni, gambar pon buleh share kan :)


Entry terkini:
Kemalangan? Apa nak buat ni???
Kehidupan seorang callman siri I

Anonymous said...

phewitssssssss hahahah :P terbek laaa .benci gileeee .
_ina_

Farah said...

ah , menyampah menyampah . haha .

bestnya ada kembar !

awEEN said...

hehe..bestnye ade twin kan.. leh2 share2 gmbr lagi hehe...

nurul said...

sronok bca entry2 si kembatolo ni...untung jd kemba yer..hehee

Related Posts with Thumbnails