26/03/2012

Hari Yang Bosan, Entri Takde Gambar.

Assalamualaikum. 


Mesti ramai yang tunggu aku update kan? Cewahh kelas uolls sanggup tunggu. Terima kasih tau! Walaupun pada asalnya aku tahu takde sesape yang berbuat demikian. Huwaa (T__T) Takpe takpe, hidup mesti positif *terus sambar jumper bateri kereta pastu pasang kat ibu jari kaki*


Dua tiga hari ni mood asek kelaut je. Bangun pagi ok, bila sampai tengah hari, terus putus putus. Masalah connection tak berapa nak konek kot. Itulah pasal orang tua-tua suruh nikah cepat-cepat. Sebab nikah kan konekting pipel. Nanti bila dah konek, takde la nak putus lagi ye dak? Ok fine, nokia bukan nikah. Pfft~


Pelik jugak kadang-kadang kenapa mood ke laut. Nak cakap pantai dekat dengan rumah bohong sangat. Berbatu-batu nautika persegi kena jalan kaki baru dapat jumpa laut. Itu kalau batu nautika, kalau batu tar dan kerikil aku tak sure la berapa. Tak pernah terfikir nak kira lagi setakat ni. Mungkin satu hari nanti aku tergerak hati nak kira, doa-doakan lah sikit. Aku kan suka kira mengira ni. *muntah*


Sebenarnya weh, entri ni cuma nak cakap streamyx kedai gua buat hal je. Hoii..!! Kejap gua kejap aku, pelempang sedas baru sedar diri gamaknye. Baik, selepas kena sedas pelempang sudah menjadi keharusan bagi diri ini menjadi sopan. Dengan ini, izinkan saya menggunakan "saya". Mohon adik perempuan, kakak perempuan(ofkos kakak perempuan, sejak bila wujud kakak tu lelaki?) dan saudari tidak kisah akan penggunaan "saya" ini. Wkwkwkwkwkwkwk


Streamyx saya buat hal. Saya tak tahu samada(samada ke sama ada?) disebabkan oleh tak bayar bil atau sebab gangguan perkhidmatan. Mustahil kena potong kerana baru 2 bulan saya tidak menjelaskan bil streamyx sedangkan syarat untuk menyekat atau memotong sesuatu perkhidmatan adalah 3 bulan. Kenapa saya tak bayar? Sebab saya miskin harta kaya budi bahasa. Eh? -__-" Nak tarik kereta pun kena tunggu 3 bulan ye dak? Hurmm.. Hairan bukan? Sesungguhnya, saya amat berharap ini semua hanyalah disebabkan oleh gangguan perkhidmatan bukannya dipotong. Tolonglah hambamu yang lemah ini ya Allah. Amin ya rabbal 'alamin. Fuh fuh *hembus kiri kanan*


Sekian update untuk kali ni. Puas hati tak? Bye!


#OffTopic : esok gua dapat call free ke semua no maxis. Ada sesape nak tolong temankan gua ke pasal ni?

#OffTopic 2 : hamboi gedik sangat siap ada offtopic 2? Nak sedas lagi pelempang? Celcom pun bagi panggilan percuma seminggu ni acane pulak? Mohon cadangan berserta no telefon. Harharhar


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Thank you for reading this entry !

8 comments:

Wan Zulqhairi said...

Bro, orang indon panggil kakak tu untuk lelaki tahu!! :)

Miss Purple said...

coverage xdek kot, musim hujan *tetiba

Hijrah Mawaddah said...

off topic xleh bla. like

Rozuan Ismail said...

untonglah birthday esok

Rozuan Ismail said...

untonglah birthday esok

aneff.marhfiz said...

connection tak berapa nak konek ? :O

man yusoef said...

Ape aneff marhfiz melucah nih? ustaz jangan ajar bukan2 bole tak? =__=

Eh harini besday ko kan? slmt ulng tahun kelahiran :)

:: Khai Artzfar :: said...

call free? hari tue lettew.. kehkehkeh

Related Posts with Thumbnails