18/01/2011

masalah sungguh!

perhatian : gambar dalam entri sebelom ni adalah gambar aku, bukan gambar kembar aku seperti yang tertulis di caption. Harharhar.



Assalamualaikum. Selamat malam buat korang semua. Aku cuma nak buat entri ringkas je ni. Aku tak paham sungguh bila masalah tetiba muncul dalam blog aku. Hairan, ajaib, takjub, mustahil semua skali aku dapat. Ape yang ade kat blog aku ni sampai kena macam ni? Astaghfirullah al'azim.~



Ni ha masalah aku ;-



Untitled



setelah di'zoom'kan.



blocked
paham kan?


Dye cakap blog aku ni ade pornography, erotic materials. Gila tak? Gila kan?! Haish.. Korang readers aku mesti lebih tahu ape yang ade dalam blog ni. Yang Kaspersky tetibe wat hal cari masalah dengan aku ni pehal? Konspirasi apakah ini? Arghh!! Nak cakap dye baca blog aku memang mangkuk hayun sungguh la. Aku rase aku tulis dalam BAHASA MALAYSIA. Ye dak? Hahaha.


Nasib baik masalah ni tak timbul dekat laptop aku. Ni print screen laptop ayie punye. Lagipun, aku pakai avira, bukan kaspersky. Maksudnye, ayie yang taley baca blog aku. Rugi satu traffic. *sigh* Kalo kat laptop aku, tak update ler kembatolo ni. Lagi naye! Agak-agak la, gambar kat bawah ni ke yang jadi punca? Memang TAKKK la kan? =P



berubah
=)



p/s - blog korang pernah kena ceni tak?



update : boleh tak buat quote ceni? kalo jangan lupa lirik kompem kalah. tapi kalo rancangan jangan lupa you, insyaAllah juara. hahahaha ^^,
Thank you for reading this entry !

43 comments:

miya said...

gambar tak kuar. tuka2!

areteacar said...

laaa... kenapa boleh jdi mcm tuh?

Wan Zulqhairi said...

Aku nyer antivirus ok jew!!!

ishiko said...

hohoo..nmpknye saya ta dpt lihat gmba kt belog anda.. hrp maap ye.. ngeee~

http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/115-khas-buat-diaa.html

diana said...

akak tak pandai la benda2 gini..
kalau tanye tentang henbeg ke,
kasut ke..barang kemas ke,boleh gak la akak tolong..

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

err mengapakah ramai tak nampak gambar yang terpapar tapi saya boleh nampak =.='
adakah saya ini mempunyai deria keenam (sixth sense) ? hahaa.

JIJI YU said...

mmg ptot pon tubek gitu kat lappy mu..koder dok maen sokmo..ehhe

Afikah Aziz said...

hak3....cian

tradoisoo :) said...

gambar ? nampak je . clean and clear lagi . saya pun gune avira jugak -,-

Liya Laa said...

mungkin ada tersimpan maksud2 porno di sini. HAHAHAHA

molmolla said...

aku pakai kaspersky jee.. boleh jeee ni masuk blog kau.. hahhah~

Cik Ungu Violet said...

woah ! dasyat gak prob ni. kaspersky dengki ngan si kembatolo la tu. hahaha XD

dey thamby, anda telah di tag. kalo rajin buat la ye :)

kembatolo™ said...

miya.
aik? ore tengok molek jah ni?
haiya.. laptop jeng doh tu.. haha

kembatolo™ said...

areteacar.
ntah. reti menggedik jugak kot.
hahaha

kembatolo™ said...

que.
ko gune antivirus ape?
kalo avira ok la.. ni masalah dengan kaspersky je..

kembatolo™ said...

ishiko.
tenet lembap kot? =P

kembatolo™ said...

diana.
akak, saya nampak macam pompuan ke?
kenapa mesti handbeg, kasut, n barang kemas?

-_-" uhuks~

kembatolo™ said...

lyeah.
eh, takde kaitan langsung la.
tu semua sebab internet cap siput tempang. hahaha

kembatolo™ said...

jiji yu.
ho dih. ngoti jugok jie.
dohla baru ni dyo brigak pulop.
hahahha.. siye molep!

kembatolo™ said...

afikah aziz.
rilek. cool je nih. haha

kembatolo™ said...

tradoisoo.
orait chantekk! sep! sep!
geng avira.. hehe

kembatolo™ said...

liya la.
hakhakhak.
kalo maksud tu mungkin ade, tapi dabel meaning je kot. hahaha

kembatolo™ said...

molmolla.
ye eh? aku rase yang set security je kot taley masuk.. kan?

kembatolo™ said...

cik ungu.
dengki sebab tak promot dye lettew.
hahaha.

okeh, tengkiyu~
ade masa nanti insyaAllah ai buat. =)

░♥si lampu neon♥░ said...

tak penah lak kene hahah..ko ade kembar ke?


Check it out Entri Paling Best !
# Buat Banner Flash Dengan Adobe Flash CS3 !#
# # Lelaki Menyampah Tengok Perempuan Nangis !# #
# Dosa Orang Suka Melambatkan Solat !#

Anonymous said...

keybord ke keyboard?

Ery Farieha said...

errr ok je boleh komen ni
ehhehe

kembatolo™ said...

si lampu neon.
hanye tuk yang terpilih je. haha.

haah, ade kembar. y?

kembatolo™ said...

anonymous.
dah betolkan. mekaseh bagitahu. tak perasan. hahaha

kembatolo™ said...

ery.
eh, dah ok kot.
mekaseh komen! haha

Rara Farah said...

no poblem pon...mayb dye wt hal kejap je tuh kot

mahirah said...

cOmey la yng u n i tu...baru pasan kat keybOard..lOl

kembatolo™ said...

rara farah.
sesetengah pc je kot jadi macam tu.. hehe

kembatolo™ said...

mahirah.
sama r kite.. haha

nelly said...

ingatkan nelly saja kena ...

|| amira || said...

dah lama tak jenguk blog ni.
nak menyinggah balik :)

aku boleh je tengok gambar tu .
apakah?

Puteri Iqa Izyan said...

eh. yeke?

tak penah pulak jadi cmtuh..

kat umah pun gune kaspersky..

kembatolo™ said...

nelly.
aik? nelly pon kena jugak?
wahaa.. ape yang ade kat blog nelly tu? hahaha

kembatolo™ said...

amira.
kalo dapat tengok tu, ko merupakan orang yang bertuah..
hahahaha.. tahniah!!~

kembatolo™ said...

iqa.
sesetengah je yang jadi ceni..
umah ko terselamat la tu.. haha

Mas Sakura said...

dah.

eh2 best pulak quote kat pic tu.. keke~

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa siput tempang eh? cam sama je perumpamaan kite. siput tempang patah kaki. hahaa.

Farah said...

Boleh je tengok . Apa masalahnya ?

Related Posts with Thumbnails