16/05/2010

laungkanlah merdeka!!~

MERDEKA!!
merdeka merdeka merdeka..!
eh eh! jangan tekan pangkah la weyh.. da memang betol ni blog kemba tolo.. ingat ni blog tan cheng lock ke? tolong sikit.. aku bukan cina okeyh.. dan aku tade semangat patriotik macam mereka, cuma semangat jihad je yang melambung.. haha.. lagi satu, watpe nak sambut merdeka kalo negara sendiri mengikut telunjuk yahudi laknatullah? ha..! jawab2..~

assalamualaikum..
maafkan aku kerana keter'emo'an aku kat atas tu.. tayah amik peduli.. sebab tu hanyalah rasa tak puas ati je.. lebih2 lagi bila judi da diluluskan di mesia.. haih..! tunggu masa nak kena bala ke? na'uzubillah..

sbenanye, aku nak berkongsi kegembiraan dengan korang sumer..
hooray..!! yippie..!! hooyeah..!! hepi nye tak terkira apabila exam sudah tamat.. walaupun keputusan belom tentu ag cane rupenye, tapi sekurang-kurangnye, ati da boley tenang sikit.. dah boleh update blog tanpa gangguan, boley maen facebook tanpa halangan, dan yang paling best, boley usya awek tanpa perlu tengok buku da.. ngaa~.. sebelom ni, kalo nak usya awek rase macam bersalah lak.. kejap tengok buku, hafal hafal.. pastu tengok awek, ilang ape aku hafal.. pastu hafal balik.. dan begitulah seterusnya sampaikan mata ngantuk dan tido.. tapi sekarang tayah gilir2 tengok buku da.. sepenuh masa fb, blog, dan usya2.. manyak suka woo..~

terima kasih kepada semua kengkawan yang terlibat dalam peperiksaan dan proses memberikan 'syafaat' lam dewan.. haha.. kredit tuk korang sumer..! memang terbaeklah..! pasni boley tukar mood hepi sepanjang masa sebelom result kua.. *da tak sabar nak balik mesia*

okeyh.. tu je.. selamat berjaya kepada mereka yang belom abes exam lagi.. semoga Allah membantu kalian.. huhu.. assalamualaikum...

ktrg studi atas lantai je..bersila..lelaki melayu terakhir..haha

ni pulak tengah usya2 kot..

tekun dan gigih studi..haha

p/s - selamat hari guru buat semua guru yang mempunyai guru sebelom menjadi guru.. haha
Thank you for reading this entry !

7 comments:

Hizami Rahim said...

ahha.
aku dah lama merdeka.
:P

Rina (◕‿◕)✿ said...

haih mne leh usya..kne jage pandangan mata walau bile2 mase pn hahaha

saje nk syarah die balik hahaha ;pp

kembatolo™ said...

--> hizami
aku taw ko da lama merdeka..siap sempat masuk piala thomas lagi..hahaha..kan kan?




--> rina
oit..mane ade usya awek..tu tengah usya macik jual ikan tu..nak tengok ikan mana yang segar..hahaha..

ni sesi balas membalas nih..ngaa~

amalina binti anuar said...

tgh free ni kn saya ada kasi 1 tag tu awak.

kembatolo™ said...

okeyh..tenkiu..nanti nak g jenguk..hoho

miss lolly a.k.a luvfareda said...

adeh.

berkenan kat seseorang lam gambo tuh.

kembatolo™ said...

hah?berkenan?yang mane satu?cakap2..nak tolong tackle nie..hahahha..

Related Posts with Thumbnails