03/02/2011

alhamdulillah

Assalamualaikum. Maaf mengganggu. Ni cuma update ringkas. Paling pendek insyaAllah. Cuma nak cakap, pemilik blog ni masih bernyawa. Itu je. Syukur alhamdulillah. Tayah risau-risau okey?! Terima kasih kepada mereka yang merisaukan diri ini. =P hahahaha.



p/s - tengah kelam kabut sempat lagi rindu someone. mengade tak? harharhar.
Thank you for reading this entry !

25 comments:

IMANSHAH said...

alhamdulillah..anak murid saya juga selamat..

http://www.abgshah.com/2011/02/pengalaman-haikal-di-mesir-25-januari-3.html

adrinaqamarina said...

memang mengada? nak kena tak? haha.

kat mana dah ni ha?

mahirahnazlim said...

syukur ;)

aima in luv said...

syukur Alhamdullilah... jaga diri baik2... ngehh3x

JIJI YU said...

aku mmg yakin la nga pok2 kito..ahaa

Izatie said...

Jaga diri tau! :))

Farah said...

Alhamdulillah :)

dieyb_noor said...

alhamdulillah.. (^^,)

p/s~rindu la selagi diberi peluang..hahaha..~~ ^^V

mia said...

alhamdulillah syukur sgt..hati3 en kemba..

diari hidup said...

alhamdulillahh...anda selamat...

~PENCHENTA~ said...

moga rindu Allah selalu.. :)

sebab belum tentu selepas hidup (mati) nanti kita berpeluang jumpa dia. Allah!

nurul hanini said...

syukur2

miss minn said...

omg, rindu siapakah? (hancur luluh hati hamba T___T)

M I A J A M A L U D D I N said...

syukur alhamdullillah..


amboi hang.. hahhaa

ieqa said...

ececeehhhh dalam hati dah bertaman bunga?

Maya said...

good..

Mama Kembar 3 said...

Alhamdulillah, lega dgr. Tiap tiap hari mama dok tengok bloglist mama kot kot korang ada update khabar berita tau. Moga korang berdua terus dilindungiNya & sentiasa selamat, Amin.

Solihin Zubir said...

alhamdulillah hang masih wujud..

Anonymous said...

kelik2 mesia la awe..roger ssedak,nok follow etek nih...jerteh mnunggu..hehe

diana said...

dah balik ke belum??

macik said...

mcik doa semoga kalian selamat. salam rindu...untuk semua...

Encik Suami said...

Assalamualaikum.

Abg pun risau sebenarnya.bila tgk berita kat tv..otomatik teringat kat din ngn wan.
Internet plak ada masalah kat sini.so..la nie baru abg dpt online.masuk blog je blog abg.. terus tgk dlm blog list ada tak din update.nampak entri baru..tros abg klik.
Bila tgk berita kat tv..tgk2 gak..kot2 ada muka din @ wan kuar kat tv.
Sykur alhamdulillah..din ngn wan selamat.

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

wahhhhhh syukur alhamdulillah.
sama dgn encik suami ; tengok2 gak kat tv kot2 muka encik kembar berdua ni keluar kat skrin. hahaa.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

uit. kat ne skng ??

Bella Ayub said...

bagus la hidup lagi :)

alhamdulillah

Related Posts with Thumbnails